Gratis analyse

Lijkt het je leuk om een gratis analyse van je tenen te ontvangen? Maak dan een foto van je voeten vanuit een zittende positie en zorg dat je tenen goed zichtbaar zijn, net zoals op de andere foto’s op de website.¬†Verstuur je foto via onderstaande link en hierna zal ik jouw foto met een korte analyse op de website publiceren.

2 reacties tot dusver.

 1. Klaas Hofsteenge schreef:
  Hallo Helga,

  Op het Taribush Kuna festival heb ik je aan het werk gezien en zou erg graag een analyse van je ontvangen. Helaas was je toen helemaal vol geboekt en heb ik je kaartje gekregen, om met een foto ( je vroeg er om 3 meende ik) toch een analyse te krijgen.
  Alvast mijn hartelijke dank, groeten

  Klaas

  klaasvoet

  • hkzondag schreef:
   Dag Klaas,

   Het Kuna festival was inderdaad een groot succes. Ik heb nog even vakantie, dus als je het niet erg vindt dan kan het even duren voordat ik de analyse klaar heb. Misschien dat ik nog meerdere foto’s nodig heb, maar dan laat ik het nog weten. Hartelijke groet, Helga

GEEF EEN REACTIE

wp-puzzle.com logo